HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Jaký byl veletrh Dřevostavby 2018? Úspěšný!

Nestihli jste veletrh Dřevostavby 2018? Nezoufejte, máme pro vás menší ohlédnutí za veletrhem a jeho vize na příští ročník. Jestliže vybíráte realizační firmu, tak právě zde jste měli nejlepší příležitost se osobně setkat s lidmi, kteří váš dům postaví. Nejde jen o nasbírání cenných informací, ale především o získání důvěry, že váš dům bude v těch nejlepších rukou. 


Dřevostavba
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: © Dřevostavitel

Letošní ročník veletrhu Dřevostavby navštívilo kolem 30 tisíc návštěvníků se zájmem o dřevěné konstrukce, vytápění a vše ostatní, co s dřevostavbami souvisí. Právě v úzkém zaměření veletrhu se skrývá jeho největší přidaná hodnota a kvalita. Kde jinde si vybrat dodavatele dřevostavby než právě na holešovickém výstavišti.

TIP: Návštěvníkům veletrhu pomáhal s výběrem vhodné realizační firmy Pomocník. Pokud jste na veletrhu nebyli, poradit vám může i online. 

Veletrh Dřevostavby 2018 však nebyl jen o stavbě vysněného domu nebo řešení systému vytápění. Veletrh vždy byl a bude o kontaktech a navázání spolupráce třeba i s dodavateli stavebních materiálů. V rámci doprovodného programu proto byly k vidění zajímavé přednášky ze široké škály témat, které poslední den veletrhu završily srubyroubenky.

Podívejte se na unikátní 3D reportáž přímo z veletrhu Dřevostavby 2018:

Své dovednosti předvedli i budoucí dřevostavitelé

Zajímavou podívanou byla prezentace škol pro tesaře z celé republiky. Tesařští učni přímo na výstavišti vyráběli minidřevostavby, které mohli návštěvníci vyhrát. Vyhlášení soutěží probíhalo v rámci doprovodného programu přímo na veletrhu.

Vítězové soutěže o minidřevstavby:

Minidřevostavba hradu putuje do Mateřské školy ve Stráži nad Ohří a miniroubenku vyhrála vnoučata pana Milana J. ze Středočekého kraje.

Ukázalo se i dřevo ve všech jeho ladných křivkách

Současně s veletrhem Dřevostavby v holešovickém Veletržním paláci probíhala i výstava Umění dřeva 2018, která představila dřevo v mnoha různých pojetích. Od řemeslného až po umělecké, designové či historické zpracování dřevěných soch.

Co přinese veletrh Dřevostavby 2019?

Manažer veletrhu Vít Nohejl naší redakci prozradil, že stejně jako letos, i příští rok se můžete těšit na bohatý doprovodný program. Tématem nadcházejícího veletrhu pak bude vize Moderní obce, tedy obce, která spojuje dřevo jako stavební materiál s bytovou výstavbou a občanskou vybaveností. Zkrátka místo, kde chcete bydlet.

Jak bude vypadat? Necháme se překvapit příští rok na veletrhu Dřevostavby 2019.

Vydáno dne:
19.02.2018

1

Dřevostavitel na veletrhu v Holešovicích nesmí chybět. Přijďte se za námi podívat!
Projděte si s Dřevostavitelem cestu k Vaší vysněné dřevostavbě. Zastavte se za námi na stánek už příští týden a dozvíte se všechny informace, které potřebujete vědět pro stavbu domu. Poradíme vám i s výběrem firmy.

Veletrh Dřevostavby 2018 je za rohem. Přijďte se podívat i vy!
Zajímáte se o dřevostavby nebo řešíte vytápění? Pak právě na veletrhu v Holešovicích se dozvíte vše, co potřebujete vědět. Veletrh probíhá v termínu 1. – 4. 2. 2018, tak neváhejte a přijďte se podívat.

Přednášky na téma Zdravé bydlení v moderní dřevostavbě budou stát za to!
Ve dnech 1. - 4. 2. 2018 se bude v Praze na výstavišti v Holešovicích konat již 13. ročník mezinárodního veletrhu Dřevostavby 2018. Zastavte se na blok zajímavých přednášek.

Soutěž Pasivní dům 2017 zná své vítěze
Sledovali jste soutěž Pasivní dům 2017? Měli jste svého favorita? Podívejte se na výsledky, který pasivní dům tento rok vyhrál!

Odborný seminář Dřevostavby ve Volyni se blíží!
Aktivně se zajímáte o dřevostavby? Pak nesmíte chybět na již tradičním semináři ve Volyni, který probíhá od středy 28. března do čtvrtka 29. března 2018.

Hlasujte pro nejlepší dřevěné stavby a vyhrajte pobyt ve srubu!
Zajímáte se o dřevostavby a novinky, které se dějí v oboru? Pak neprošvihněte hlasování v soutěži o dřevěnou stavbu roku 2018. Hlasovat můžete hned v několika kategoriích a vyhrát i víkendový pobyt ve srubu.

V roce 2050 bude žít 70 % lidí ve městech. Jak se tam vejdou?
Jde postavit dům na domě? Architektonická soutěž The City above the City – tedy město nad městem, vybízí mladé architekty k vytvoření dřevěné nástavby k již stojícím domům přímo v přeplněném městě.