HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Výstava pro všechny, kteří staví, rekonstruují a chtějí si své bydlení vylepšit

Výstava Dům 2023 v Lounech přináší novinky z oblasti zahrady, stavby a bydlení. Všichni zahrádkáři, chalupáři, stavitelé, kutilové a milovníci hezkého bydlení si přijdou na své při jarní prodejní akci, kde si mohou nakoupit sadbu, osivo, okrasné i užitkové rostliny, ovocné stromky, zahrádkářské potřeby a mnoho dalšího. Připraveno je zde vše pro vylepšení vašeho obydlí od podlahy až po střechu.


Dům 2023 Výstaviště Louny
i Foto: 100 dřevostaveb a Diamant Expo

Těšit se můžete na...

Návštěvníci se mohou těšit na tradičně bohatou nabídku z oblasti stavby, bydlení a zahrady: dřevostavby a rodinné domy, stavební systémy, vytápění, solární panely a tepelná čerpadla, střešní krytiny, okna a dveře, nábytek, sedací soupravy a postele, koupací sudy a sauny, bytový textil a doplňky, zahradnické a zahrádkářské potřeby, květiny, okrasné dřeviny, stromky, cibuloviny, služby pro zahrádkáře, proutěné výrobky, zahradní nábytek a doplňkové zboží.

Dům 2023 slaví 30. narozeniny

Již po třicáté proběhne na lounském výstavišti výstava „Dům“ tentokrát s přídomkem „Dům 2023“. Představí se zde přes 140 vystavovatelů, kteří nabídnou nepřeberné množství zajímavých výrobků a služeb. Veletrh je aktuální přehlídkou novinek z oblasti stavby, bydlení a zahrady.

Řada vystavovatelů nachystala zajímavé slevy!

V pavilonu „E“ se tradičně představí firmy se širokou škálou nábytku a doplňků. Na výstavě bude široké zastoupení společností z oblasti VYTÁPĚNÍ a TEPELNÝCH ČERPADEL. Většinu z nich naleznete v pavilonu „D“ a na venkovní ploše. Expozici na výstavě bude mít i Státní fond životního prostředí, který Vám poradí s dotačními tituly.

Kdo zařizuje svůj dům nebo byt určitě si vybere

Návštěvníci na výstavišti najdou i firmy zabývající se veškerými stavebními pracemi v domech i bytech, např.: vysoušení a sanace vlhkého zdiva, zateplení a odvětrávání fasád, plotové systémy, nátěrové systémy. Dále zde budou výrobci a prodejci střech, střešních krytin, ale i vystavovatelé nabízející dřevostavby a dřevoplastové podlahy.

Na výstavě se budou prezentovat firmy, které nabízejí altány, pergoly, zahradní nábytek… Své si na výstavě najdou i drobní kutilové a řemeslníci, kteří zde naleznou různé nářadí a nástroje. Dále zde budou zahradnické firmy se vším pro vegetaci vaší zahrady. Na své si tak přijdou všichni zahrádkáři a milovníci rostlin. Na výstavě bude i společnost s koupacími sudy a sudovými saunami.

Důležité informace

Termín konání: 1.–3. 9. 2023
Místo konání: Výstaviště Louny
Otevírací doba: 09:00 – 17:00
Vstupné: 70,- Kč plné vstupné, 50,- Kč děti 6–15 let, studenti, důchodci, 220,- Kč rodinné vstupné, zdarma děti do 6 let, ZTP/P

Na co se ještě mohou návštěvníci těšit?

Opět jsme pro návštěvníky připravili soutěž, do které vystavovatelé věnovali ceny. Každá vstupenka je slosovatelná. Stačí pouze vyplnit zadní stranu vstupenky a hodit do
losovacího osudí. Třeba se právě na Vás usměje štěstí a stanete se majitelem některé ze zajímavých cen. Pro děti je zde k dispozici velké dětské hřiště, jízdy na koních a kolotoče.

Dojmy z výstavy a diskuse, co nového pořídit pro dům, byt, zahradu, můžete probrat v krásné prvorepublikové kavárně v pavilonu A. Výstava DŮM 2023 je dobrým tipem na víkendový výlet pro celou rodinu. Motto výstavy je Výstava DŮM 2023 – výstava pro všechny, kteří bydlí a chtějí bydlet lépe!

P.S. Chcete vědět, kde se dá na rozpočtu výstavby domu ušetřit a naopak kde má cenu neškudlit? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.

SDÍLET ČLÁNEK

Vydáno dne:
28.08.2023

Photocredit: 100 dřevostaveb a Diamant Expo

0

WikiHouse – vytiskněte si vlastní dům
Máte internet? Pak stačí už jen CNC linka a můžete mít vlastní dřevostavbu.

Kachlová kamna: Jak to, že zvládnou vytopit celý dům?
Kachlová kamna se znovu vrací, aby vytopila domy. Jsou opravdu tak účinná?

Vždy si chtěli postavit víkendový dům na horách. Jak to dopadlo?
Přečtěte si příběh a zkušenosti lidí, kteří toužili po víkendovém domě v horách. Rozhodli se nerekonstruovat starý dům, ale postavit si úplně nový. Postavit si dům v CHKO nemusí být takový problém! Přečtěte si, jak na to.

Jak přeměnit stavbu z roku 1905 na moderní dům? Architekt to zvládl
Přečtěte si, jak architekt postavil moderní udržitelný dům, a to i na místě stoleté stavby. Dům dokonale zapadl do okolní tradiční zástavby.

Tento dům je izolovaný slámou a navíc energeticky soběstačný. Podívejte se, jak funguje
Energeticky naprosto soběstačný moderní dům odizolovaný pomocí balíků slámy. Dokonale zapadne do tradiční švýcarské výstavby venkovských farmářských stavení. Jak funguje?

Na stará kolena nový dům – proč se tak rozhodli a jak se jim žije?
Stavět si dům na stáří má obrovskou výhodu. Už totiž víte, co chcete. Znáte sebe i své potřeby. Nechte se inspirovat tímto moderním bungalovem, který si nechal postavit starší pár, Iveta a Michal.

Mám tepelné čerpadlo – jak můžu snížit náklady na vytápění?
Náklady na provoz tepelného čerpadla lze snížit o desítky procent. Odborníci popsali, jak toho dosáhnout a co je potřeba udělat.

K 2 tepelným čerpadlům si pořídili ještě fotovoltaiku. Prozradili, jak je to doopravdy se slibovanou úsporou
Pan Tomáš si na svůj 30 let starý dům pořídil 2 tepelná čerpadla a fotovoltaiku. V rozhovoru prozradil, kolik skutečně ušetří.