HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

I přes aktuální vládní omezení proběhl stavební veletrh. Bez roušek

Aktuální vládní nařízení samozřejmě zakazují shromažďování většího počtu lidí i hromadné akce jako jsou veletrhy. Mnoho oborů tímto však trpí, mezi nimi také stavebnictví. Odvážlivci se však této situaci postavili čelem a vzali ji jako výzvu pro novou příležitost.



VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: velon.cz

Stavební veletrh jinak

Včera odstartoval první český stavební veletrh, který probíhá kompletně online. Běží na veletržním portálu velon.cz. Návštěvníci na něm mohou bezpečně a z pohodlí domova přijít na virtuální stánky firem z oblasti stavebnictví a pobavit se s odborníky na témata spojená s plánování a výstavbou domu, materiály, technologiemi a nejrůznějším vybavením.

Veletrh v číslech za pátek 22. 1.

  • Veletržními halami prošlo 2 760 návštěvníků.
  • K dispozici měli 5 tématicky zaměřených veletržních hal s 81 virtuálními stánky.
  • Proběhlo 870 úspěšných video hovorů mezi odborníky a návštěvníky.
  • Návštěvníci si stáhli více než 33 600 letáků.

Zpětná vazba od návštěvníků je zatím velice pozitivní

  • Velmi se mi zamlouvá, jak jste si poradili s online verzí veletrhu. Dobrá práce! (Vojtěch M.)
  • Vynikající formát plný zajímavostí, který mi umožnil rozšířit si obzory k mé plánované rekonstrukci a získat kontakty a informace na firmy a výrobce, které se mi budou hodit. Díky. (Pavel P.)
  • Osobní návštěva dá člověku bezpochyby více. Může věci vidět, osahat si je. V dané situaci se všemi platnými omezeními je ale online veletrh tou nejlepší možností. Věřím, že jeho případná další konání přitáhnou ještě více společností, které se také budou chtít prezentovat. (Petr V.)
  • Vynikající nápad, tento veletrh se mi líbil víc než klasický. Prohlížel jsem si stánky, když jsem měl čas, nikam jsem nemusel cestovat a prohlédl jsem si vše, o co jsem měl zájem. Děkuji. (Jaroslav N.)
  • Super pohodlně z domu online. Víc takových počinů. Těším se na kontakt vystavovatelů. (Josef P.)
  • I když informace byly poněkud méně obsáhlé a online spojení přerušované, byla to za aktuálních podmínek naprosto famózní akce, povedla se. Děkuji. (Pavel P.)

Na veletrh z gauče 

Jedná se o pilotní projekt v českém stavebnictví. Historicky první online akce svého druhu zaznamenala velký zájem u široké veřejnosti, v tuto chvíli je zaregistrovaných 7 680 návštěvníků. Dvoudenní online veletrh má za cíl propojit odborníky z oblasti stavebnictví s širokou veřejností, a to i v této době plné omezení. Mohou si tak zavolat z pohodlí a bezpečí domova – bez roušek a z gauče.

Veletržní platforma nabízí poradenství zdarma, živé vysílání, zajímavý obsah virtuálních stánků, možnosti video hovorů a textové komunikace „real time“.

Akce probíhá ještě během dnešního dne – 23. 1. od 9 do 18 hodin. 

Vydáno dne:
23.01.2021

Photocredit: velon.cz

2

Moderní bungalov na stáří – 360° videoprohlídka domu

Navštivte s naší 360° kamerou zajímavý bungalov, který si nechal postavit starší manželský pár. Stavba byla velmi rychlá, a to i díky tomu, že přesně věděli, jak má stavba vypadat... Číst více →



Bungalovy do tří a půl milionů, které se v Česku staví nejčastěji

Bungalovy patří mezi nejoblíbenější typ staveb u nás. Které z nich se těší největší oblíbenosti a jsou nejčastěji vyhledávány?.. Číst více →



Chceme stavět vlastní dům – vyberme správný stavební pozemek

Víte, co všechno je se stavebním pozemkem spojeno a na co si máte dát u jeho koupě pozor? Přečtěte si více informací v článku... Číst více →



Chceme stavět vlastní dům – jak probíhá a kolik opravdu stojí výstavba

Máte představu o tom, co vás před a během výstavby domu čeká a kolik vás to bude stát? Vše potřebné se dozvíte po přečtení článku... Číst více →



Zrekonstruovala starý bungalov. Postarala se, aby ji nerušili sousedé v těsné blízkosti

Původní bungalov zrekonstruovala pomocí dřevěných prvků a vdechla tak domu druhý život. Obklopuje ho divoká zahrada, která vytváří dokonalé soukromí uprostřed města... Číst více →