HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Veletrh bude! Nenechte si ujít první stavební veletrh v online prostředí

22.–23. ledna 2021 se uskuteční první Stavební veletrh online, na který vás srdečně zveme. Veletrh je určený pro každého, kdo se zajímá o bydlení, plánuje stavět či rekonstruovat a vybírá tu pravou firmu. Těšit se můžete na virtuální stánky, živé video hovory s odborníky, poradenství, veletržní slevy a mnoho dalšího. To vše z pohodlí domova, online a zdarma.


Nenechte si ujít první stavební veletrh v online prostředí
i Foto: Velon

Veletrhy jsou pro návštěvníky cenným zdrojem informací a novinek

Jedná se o pilotní projekt marketingové agentury NETION, která pomáhá stavebním firmám s marketingem již bezmála 10 let. „Zareagovali jsme na současnou situaci a vymysleli tento zcela nový koncept, který má pomoci firmám i veřejnosti ke vzájemnému propojení. Lidé chodí na veletrhy proto, že je zajímají novinky a že mají možnost v krátkém čase mluvit s více firmami a konzultovat s nimi, co potřebují. Pomáhá jim to pak v rozhodovacím procesu. Přišlo nám škoda o tuto možnost přijít, jak z pohledu firem, tak návštěvníků.“ říká Ing. Petr Novák, spolumajitel agentury.

Návštěvníci se budou moci naživo spojit s odborníky jednotlivých firem

Pomyslná virtuální brána Stavebního veletrhu online se otevře 22. ledna v 9 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na desítky předních firem ze všech oblastí stavebnictví, od materiálů a technologií, přes vybavení až po realizační firmy. Na virtuálních stáncích jednotlivých firem budou po celou dobu konání veletrhu k dispozici odborníci dané firmy, se kterými bude možné spojit se prostřednictvím soukromého video hovoru a zeptat se na vše, co návštěvníky zajímá.

Kromě toho bude na každém stánku ke zhlédnutí úvodní video s představením firmy, seznam nejčastějších dotazů zákazníků, propagační materiály ke stažení, voucher na veletržní slevu a fotky a videa produktů a realizací.

Na veletrh zdarma a bez omezení

Vstupenky na Stavební veletrh online jsou zdarma, návštěvník se pouze registruje prostřednictvím jednoduchého formuláře a na mobilní telefon mu následně přijde unikátní PIN kód, pomocí kterého se na veletrh přihlásí.

A co k návštěvě veletrhu budete potřebovat?

Co se týče technických požadavků, k účasti na veletrhu vám stačí pouze počítač, mobilní telefon nebo tablet se stabilním internetovým připojením. „Veletrh poběží na ověřeném serveru, který poslední měsíce podrobujeme důkladným testům. Pro video hovory máme připravené dvě platformy, jednu hlavní a druhou záložní, která se aktivuje automaticky v případě nečekaných komplikací.“ říká Ing. Viktor Heneš, spolumajitel a technický ředitel agentury NETION.

Stavební veletrh online bude probíhat ve dnech 22. a 23. ledna 2021 od 9 do 18 hodin. Registrovat se můžete na adrese www.velon.cz/registerTěšíme se na viděnou online.

O pořadateli veletrhu:

Marketingová agentura NETION s.r.o. se specializuje na obor stavebnictví a od svého vzniku v roce 2011 připravovala marketingové kampaně pro desítky stavebních firem. Od samého počátku také provozuje online portál Dřevostavitel.cz, který v současné době patří mezi nejčtenější média v oblasti bydlení a staveb.

Vydáno dne:
30.11.2020

Photocredit: Velon

3

Mladá rodina bydlí v malém domku uprostřed lesů západně od Prahy

Bára s Jakubem vždy toužili po tom bydlet stranou od lidí v lesích. Svůj sen si splnili – postavili si menší domek v chatové oblasti. Co takový životní styl obnáší a je pro ně dům přestavený z původní chaty dostatečně velký?.. Číst více →



Zuzana: Odstěhovali jsme se do dřevostavby za Prahu. Náš syn se díky tomu uzdravil

Postavili si dům nedaleko Prahy. Hotovo bylo za 4 měsíce a díky kvalitnímu vnitřnímu prostředí a čerstvému vzduchu se zlepšilo zdraví jejich malému synovi. Příjemným bonusem pak byl fakt, že dodrželi přesný rozpočet. Co by ale udělali jinak?.. Číst více →



Chceme stavět vlastní dům – položme si nejdříve zásadní otázky

Chystáte se stavět? Získejte komplexní know-how, které vám pomůže ušetřit statisíce korun i duševní vyčerpání... Číst více →



Chceme stavět vlastní dům – tvoříme projekt I.

Po výběru pozemku přichází čas zaměřit se na projekt. Co vás při tvorbě projektu čeká a na kolik vás jednotlivé kroky přijdou?.. Číst více →