HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Počet zájemců o dřevostavby vzrostl meziročně na dvojnásobek

Statistiky návštěvnosti českého internetu na konci roku 2018 v kategorii Domov a bydlení potvrdily pozice nejsilnějších serverů Novinky.cz, iDnes.cz a třetím místem překvapil Dřevostavitel.cz. Na bronzovou pozici vystoupal díky své měsíční návštěvnosti přes 350 tisíc uživatelů. Novinky.cz (rubrika Bydlení) dosáhly 680 tisíc uživatelů, iDnes.cz (Bydlení) pak 561 tisíc (zdroj dat: NetMonitor – prosinec 2018).


Dřevostavba
i Foto: Archiv redakce

Specializovaný server pro zájemce o dřevostavby – Dřevostavitel.cz se tak zařadil mezi přední česká celoplošná stavební media.

„Naším cílem je poskytnout čtenářům objektivní, nezávislé informace a i nadále pomáhat zvyšovat podíl dřevostaveb na českém trhu,“ podotýká spoluzakladatel serveru Dřevostavitel.cz, Ing. Petr Novák.

O tom, že se tento cíl daří naplňovat, vypovídají i meziroční statistiky výstavby rodinných domů v Česku, kdy podíl dřevostaveb roste přibližně 2,5krát rychleji oproti tradičním stavbám z cihel.

 

P.S. Chcete vědět, kde se dá na rozpočtu výstavby domu ušetřit a naopak kde má cenu neškudlit? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.

SDÍLET ČLÁNEK

Vydáno dne:
11.01.2019

Photocredit: Archiv redakce

25

Co je to dřevostavba
Dřevostavba je jakýkoli objekt, který má základní nosnou konstrukci ze dřeva nebo z materiálů na bázi dřeva.

Dřevostavba je investice, která vám nepřeroste přes hlavu
Kolik stojí dřevostavba? A kolik vás bude stát její užívání? Jak tyto částky udržet pod kontrolou?

Požární odolnost dřevostaveb 1. díl – úvod do problematiky
Dřevostavby nehoří, to požaduje česká i evropská legislativa. Je to opravdu tak?

Dřevostavby na vzestupu. Kolik průměrně stojí?
Kolik se u nás postaví ročně dřevostaveb? Jaký meziroční nárůst mají stavby dřevěné oproti těm klasickým? A jaké jsou průměrné investiční náklady na jednu dřevostavbu? Čtěte a dozvíte se.

Salon dřevostaveb 2019
Zveme vás na Salon dřevostaveb – akci plnou dřevěné inspirace, kvalitní architektury a zajímavých lidí. Co vás na ní čeká?

Chystáte se stavět dřevostavbu? Zastavte se na veletrhu DSB 2019!
Chystáte se pořídit si vlastní bydlení? Na co si dát pozor při výběru dodavatele vašeho vysněného domu? Jak financovat váš dům? Na tyto a další otázky získáte odpověď na veletrhu dřevostaveb v Brně.

Navštivte Národní stavební centrum při Stavebním veletrhu v Brně 2019
Navštivte v Brně vzorové domy v areálu Národního stavebního centra v průběhu Stavebního veletrhu, který probíhá v termínu 27. 2. – 2. 3. 2019. Co všechno vás tu čeká?

Veletrh bude! Nenechte si ujít první stavební veletrh v online prostředí
Navštivte první Stavební veletrh online a promluvte si naživo s firmami, které vás zajímají. Bez omezení, z pohodlí domova a zdarma.

Nová cena moderního bungalovu zaujala veřejnost. Aktuálně pořídí dům na klíč do 2,9 mil. korun
Dnešní typový dům zaujímá menší zastavěnou plochu, a proto je možná jeho realizace i na menších stavebních parcelách. Podívejte se v článku, co všechno projekt za 2 852 000 korun nabízí.