HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Rodinný dům 4kk na klíč za 3,6 mil. Součástí je dřevěná terasa a garážový přístřešek

Výběr ideálního bydlení není jednoduchý úkol. Dům musí splnit nejen dispoziční požadavky, ale i specifické nároky budoucích majitelů. Pojďme se dnes podívat na často opomíjený koncept domu, který je propojen s užitnou terasou a přístřeškem na automobil. Tento typ domu majitelům poskytne prosvětlený obývací pokoj, prostornou kuchyni a dva samostatné dětské pokoje.


Rodinný dům 4+kk
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

Dům pro čtyřčlennou rodinu

Tato moderní dřevostavba nabízí dostatek místa pro pohodlný život i větší rodině. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem poskytuje ideální prostředí pro rodinná setkávání i relaxaci. Dřevostavba je postavená sloupkovým konstrukčním systémem (prefabrikace) a má sedlovou střechu se sklonem 23°, díky čemuž dokonale zapadne do moderní i starší zástavby. Podívejte se na již realizovaný projekt rodinného domu 4+kk ve fotogalerii.

Dřevěná terasa pro rodinné oslavy, party nebo oddech s vínem v ruce

Útulný bungalov nabízí 82,7 m2 užitné plochy, přičemž má zastavěnou plochu přibližně 100 m2. Na zahradě je u domu navržená i dřevěná terasa, kterou využijete na rodinné oslavy, grilovací večery s přáteli anebo letní sedánky se sklenkou vína po náročném dni.

Venkovní garážové stání pro auto i uskladnění dřeva

Představte si, že je mrazivá zima, a vy přesto nemáte ráno zasněžené auto. Anebo v letních horkých dnech nemáte uvnitř auta ten nedýchatelný teplý vzduch, který by měl být jen v saunách. Nejsou to úžasné představy?

Navíc vám zastřešené garážové stání poslouží třeba i na uskladnění dřeva do krbu. Pokud byste si přáli postavit dům bez něj, je to samozřejmě možné.

Přízemní dům má půdorys ve tvaru obdélníku o rozměrech 11,4 x 8,8 m

Po otevření vchodových dveří se ocitnete v prostorné předsíni. Odtud vedou dveře do jednoho dětského pokoje, technické místnosti a na protáhlou chodbu dále do domu. Po vaší levé straně jsou v chodbě dveře vedoucí do koupelny s WC a dětského pokoje. Proti vám jsou pak navržené dveře do ložnice. Po pravé straně máte pouze jedny dveře, za kterými se rozprostírá hlavní obytná místnost – kuchyně do tvaru I, jídelna a obývací pokoj. Celý dům je krásně prosvětlený, především díky oknům protaženým až k zemi.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Prostorný bungalov 5+kk o užitné ploše 165 m2 má terasu i garáž. Známe jeho cenu

Cena rodinného domu 4+kk

Bungalov realizuje stavební společnost ve třech stupních dokončenosti:

  • stavba Start (hrubá stavba),
  • stavba Plus (na dokončení),
  • dům All inclusive (na klíč).

Cena takového bungalovu 4+kk je ve variantě All inclusive (na klíč) 3.581.600,- Kč, další podrobnosti o domě včetně ceny za hrubou stavbu a ceny na dokončení nalezete zde. Uvedené ceny jsou včetně DPH. Můžete si nechat zhotovit i základovou desku, není však součástí uvedené ceny. Případně si ji můžete realizovat i svépomocí podle dodané projektové dokumentace od realizační firmy.

Aktuálnost cen je vždy potřeba prověřit se stavitelem domu, jelikož se trh se stavebními materiály neustále vyvíjí. Stavební společnost staví dřevostavby už 30 let a má za sebou přes tisíc úspěšných staveb i spokojených majitelů.

Něco se vám nezdá? Tak proveďte individuální úpravy

Pokud vám nevyhovuje půdorysné řešení, nevěšte hlavu. Ať už potřebujete zvětšit okna, upravit dispozici nebo rovnou změnit rozměry celého domu, není to problém. Obrovskou výhodou je navíc skutečnost, že typové a individuální domy se od sebe cenově neliší.

Zaujal vás tento dům? Kompletní přehled zajímavých rodinných domů s dispozicí 4+kk najdete v katalogu domů.

Vydáno dne:
10.01.2024

Photocredit: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

2

Nový bungalov 5kk snižuje cenovou laťku a nabízí dostupné bydlení i pro střední třídu

Moderní bungalov získal mnoho kladných referencí, ve kterých si majitelé vychvalují hlavně promyšlenou dispozici v kombinaci se samotnou cenou typového domu. Podívejte se na již realizované projekty v článku... Číst více →



2+kk za cenu garsonky – moderní bungalov zaujme dispozicí i technologiemi

Úžasný bungalov 2+kk poskytne dostatek klidu pro menší rodinu, která touží po novém domě nebo letním sídle. Dispozice domu je malá, ale velmi šikovně vyřešená... Číst více →



Bungalov 4+kk ideální pro rodinu se dvěma dětmi – 103 m2 za cenu městského bytu

Bungalov 4+kk je populární volbou rodin se dvěma dětmi. Chytrá dispozice dělí dům na soukromou a společnou část... Číst více →



Přístřešek postavil Petr úplně sám. „KVH hranoly jsem zavrhl, našel jsem lepší řešení,“ radí tesař z Královéhradecka

Petr z Královéhradecka postavil přístřešek a v rozhovoru popsal záludnosti, na které je třeba si dávat pozor. Prozradil, jak řešil náročné detaily spojů i odvod vody. Proč doporučuje stavět z BSH hranolů namísto klasických KVH hranolů a na čem lze znatelně ušetřit?.. Číst více →