HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

2+kk za cenu garsonky – moderní bungalov zaujme dispozicí i technologiemi

Navrhnout dům pro mladší i starší generace není vůbec snadné. Přesto lze na trhu nalézt propracované projekty, které řešení nachází. Díky kreativnímu přístupu vznikl útulný bungalov 2+kk, jehož dispozice poskytuje prostor k odpočinku. Ten není rušen zásluhou moderních stěn a oken, které do interiéru nepropustí žádný hluk.


Útulný bungalov 2+kk zaručuje klid pro odpočinek
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

Bungalov 2+kk se skvěle hodí i na menší pozemek

Přízemní typový dům Carina 52 s dispozicí 2+kk a zastavěnou plochou 64 m2 je vhodný pro menší pozemek. Tento chytře navržený bungalov má rozměry 9,4 x 6,8 m a je přesně takový, že vše je po ruce, ale zároveň nic nepůsobí stísněně. Svou dispozicí a velikostí je navržen třeba pro páry v nejlepších letech nebo pro mladší páry, které neplánují velkou rodinu. Zkrátka pro všechny, kteří hledají menší dům s nízkými provozními náklady. Nadčasový návrh domu vynikne jak na venkově, tak i v příměstské zástavbě.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Chatu o šířce 4,8 m přestavěli i s omezeným rozpočtem na moderní domov pro čtyřčlennou rodinu

Chytrý návrh dispozice dopřává majitelům maximální soukromí

Po vstupu do domu se ocitnete v zádveří, kde je místo pro úložné prostory. Následně vejdete do centrální chodby, která propojuje tři zbylé místnosti. Nejbližší dveře vedou do koupelny, která je spojená s technickou místností. Její plocha (5,5 m2) je dostatečná pro umístění sprchového koutu, toalety i pračky se sušičkou. Půdorys bungalovu si můžete prohlédnout v galerii.

Centrální chodba domu dělí bungalov na dvě samostatné části, soukromou a společenskou. Pro soukromí je určený prostorný pokoj o velikosti 19 m2, který slouží jako ložnice. Místnost nabízí dostatek prostoru pro manželskou postel, skříně a lze do něj umístit i menší pracovnu. Uzavíratelné dveře nepropustí hluk a zaručí klid na odpočinek, i když v druhé části domu pobývá návštěva.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem se nachází naproti přes centrální chodbu. Je o trochu větší než soukromý pokoj a s pohovkou a jídelním stolem působí velmi útulně. Za pozornost stojí výrazná francouzská okna, která nejen propouští do obýváku dostatek světla, ale také propojují interiér domu s terasou. Tu lze využít v letních měsících jako druhý obývák a užívat si teplých dnů například ve stínu biopergoly.

Nízké provozní náklady díky kombinaci osvědčeních technologií

Celá dřevostavba je navržena nízkoenergetickém standardu a provozní náklady tak nebudou pro majitele ekonomickou zátěží. Jako topný systém v domě lze využít například sálavé uhlíkové folie, tepelné čerpadlo nebo plynový kotel. Součástí obývacího pokoje je rovněž i komín, takže v domečku je možné přitápět v přechodném období i kamny. Za zmínku také stojí využití izolačních skel u oken domu, která odstíní nechtěný venkovní hluk a dopřejí majitelům potřebný klid. Kromě oken hluk neproniká ani stěnami. Konstrukce domu má speciální difuzně otevřenou konstrukci, která se skládá z 10 unikátních vrstev. Skladbu stěny si můžete prohlédnout zde.

Jaká je cena bungalovu 2+kk?

Cena bungalovu 2+kk je ve variantě hrubé stavby 1.777.200,- Kč, další podrobnosti o domě a cenu na klíč nalezete zde. Všechny částky jsou uvedené včetně DPH. Zda si od firmy necháte postavit i základovou desku, nebo si ji zrealizujete sami podle dodané dokumentace, to je čistě na vás.

Stavební společnost se specializuje na dřevostavby v České republice i na Slovensku. Širokou škálu typových dřevostaveb je možné upravit podle individuálních žádostí. Architekt vždy pomůže najít nejlepší řešení. 

Zaujal vás tento dům? Kompletní přehled zajímavých bungalovů s dispozicí 2+kk najdete v katalogu domů.

Seriál Nejoblíbenější domy v Česku

Zaostřeno na rodinné domy, které získaly nejvíce hlasů od našich čtenářů. Kompletní přehled těchto typových domů naleznete v soutěžním katalogu.


Vydáno dne:
27.11.2023

Photocredit: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

2

Dřevostavby do 2 milionů – menší bungalov na klíč

Pokud máte limit 2 miliony, nekupujte dřevostavbu za 1,99 milionu. Proč?.. Číst více →



Bungalov nebo dům na patro?

Podíváme se na výhody a nevýhody přízemních a vícepatrových domů... Číst více →



Moderní bungalov na stáří – 360° videoprohlídka domu

Navštivte s naší 360° kamerou zajímavý bungalov, který si nechal postavit starší manželský pár. Stavba byla velmi rychlá, a to i díky tomu, že přesně věděli, jak má stavba vypadat... Číst více →



Bungalov 3+kk nabízí skromné bydlení pro mladý pár s dítětem nebo starší manžele

Bydlet rychle a za odpovídající cenu? Dejte na přízemní dům 3+kk. Podívejte se na již realizované projekty, půdorys i cenu domu v článku... Číst více →



Malé rodinné domy na klíč – výběr dostupných bungalovů 3+kk

Prohlédněte si TOP 7 bungalovů na klíč s dispozicí 3+kk a 3+1 a porovnejte jejich ceny i dispozice. Který se vám zamlouvá nejvíce?.. Číst více →



Kompaktní bungalov na klíč (63 m2) pro menší rodinu za dostupnou cenu

Hledáte bungalov za rozumnou cenu? Jste-li skromní, bude se vám tento dům menších rozměrů s dispozicí 3+kk zamlouvat. Jaká je jeho cena na klíč?.. Číst více →



Tradiční krovy se ukazují jako nevhodné pro bungalovy

U bungalovu mnoho lidí sáhne po klasickém krovu. Existuje však typ střechy, který je i o 90 % levnější a zároveň má rychlejší a jednodušší montáž... Číst více →



Rodinný dům 4kk na klíč za 3,6 mil. Součástí je dřevěná terasa a garážový přístřešek

Výběr ideálního bydlení není jednoduchý úkol. Dům musí splnit nejen dispoziční požadavky, ale i specifické nároky budoucích majitelů... Číst více →