HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

2+kk za cenu garsonky – moderní bungalov zaujme dispozicí i technologiemi

Navrhnout dům pro mladší i starší generace není vůbec snadné. Přesto lze na trhu nalézt propracované projekty, které řešení nachází. Díky kreativnímu přístupu vznikl útulný bungalov 2+kk, jehož dispozice poskytuje prostor k odpočinku. Ten není rušen zásluhou moderních stěn a oken, které do interiéru nepropustí žádný hluk.


Útulný bungalov 2+kk zaručuje klid pro odpočinek
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

Bungalov 2+kk se skvěle hodí i na menší pozemek

Přízemní typový dům Carina 52 s dispozicí 2+kk a zastavěnou plochou 64 m2 je vhodný pro menší pozemek. Tento chytře navržený bungalov má rozměry 9,4 x 6,8 m a je přesně takový, že vše je po ruce, ale zároveň nic nepůsobí stísněně. Svou dispozicí a velikostí je navržen třeba pro páry v nejlepších letech nebo pro mladší páry, které neplánují velkou rodinu. Zkrátka pro všechny, kteří hledají menší dům s nízkými provozními náklady. Nadčasový návrh domu vynikne jak na venkově, tak i v příměstské zástavbě.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Pořídili si krbovou vložku a tepelné čerpadlo. Za energie dají jen 3 000 Kč

Chytrý návrh dispozice dopřává majitelům maximální soukromí

Po vstupu do domu se ocitnete v zádveří, kde je místo pro úložné prostory. Následně vejdete do centrální chodby, která propojuje tři zbylé místnosti. Nejbližší dveře vedou do koupelny, která je spojená s technickou místností. Její plocha (5,5 m2) je dostatečná pro umístění sprchového koutu, toalety i pračky se sušičkou. Půdorys bungalovu si můžete prohlédnout v galerii.

Centrální chodba domu dělí bungalov na dvě samostatné části, soukromou a společenskou. Pro soukromí je určený prostorný pokoj o velikosti 19 m2, který slouží jako ložnice. Místnost nabízí dostatek prostoru pro manželskou postel, skříně a lze do něj umístit i menší pracovnu. Uzavíratelné dveře nepropustí hluk a zaručí klid na odpočinek, i když v druhé části domu pobývá návštěva.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem se nachází naproti přes centrální chodbu. Je o trochu větší než soukromý pokoj a s pohovkou a jídelním stolem působí velmi útulně. Za pozornost stojí výrazná francouzská okna, která nejen propouští do obýváku dostatek světla, ale také propojují interiér domu s terasou. Tu lze využít v letních měsících jako druhý obývák a užívat si teplých dnů například ve stínu biopergoly.

Nízké provozní náklady díky kombinaci osvědčeních technologií

Celá dřevostavba je navržena nízkoenergetickém standardu a provozní náklady tak nebudou pro majitele ekonomickou zátěží. Jako topný systém v domě lze využít například sálavé uhlíkové folie, tepelné čerpadlo nebo plynový kotel. Součástí obývacího pokoje je rovněž i komín, takže v domečku je možné přitápět v přechodném období i kamny. Za zmínku také stojí využití izolačních skel u oken domu, která odstíní nechtěný venkovní hluk a dopřejí majitelům potřebný klid. Kromě oken hluk neproniká ani stěnami. Konstrukce domu má speciální difuzně otevřenou konstrukci, která se skládá z 10 unikátních vrstev. Skladbu stěny si můžete prohlédnout zde.

Jaká je cena bungalovu 2+kk?

Cena bungalovu 2+kk je ve variantě hrubé stavby 1.777.200,- Kč, další podrobnosti o domě a cenu na klíč nalezete zde. Všechny částky jsou uvedené včetně DPH. Zda si od firmy necháte postavit i základovou desku, nebo si ji zrealizujete sami podle dodané dokumentace, to je čistě na vás.

Stavební společnost se specializuje na dřevostavby v České republice i na Slovensku. Širokou škálu typových dřevostaveb je možné upravit podle individuálních žádostí. Architekt vždy pomůže najít nejlepší řešení. 

Zaujal vás tento dům? Kompletní přehled zajímavých bungalovů s dispozicí 2+kk najdete v katalogu domů.

Seriál Nejoblíbenější domy v Česku

Zaostřeno na rodinné domy, které získaly nejvíce hlasů od našich čtenářů. Kompletní přehled těchto typových domů naleznete v soutěžním katalogu.


Vydáno dne:
27.11.2023

Photocredit: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

2

Dřevostavby do 2 milionů – menší bungalov na klíč
Pokud máte limit 2 miliony, nekupujte dřevostavbu za 1,99 milionu. Proč?

Bungalov nebo dům na patro?
Podíváme se na výhody a nevýhody přízemních a vícepatrových domů.

Moderní bungalov na stáří – 360° videoprohlídka domu
Navštivte s naší 360° kamerou zajímavý bungalov, který si nechal postavit starší manželský pár. Stavba byla velmi rychlá, a to i díky tomu, že přesně věděli, jak má stavba vypadat.

Bungalov 3+kk nabízí skromné bydlení pro mladý pár s dítětem nebo starší manžele
Bydlet rychle a za odpovídající cenu? Dejte na přízemní dům 3+kk. Podívejte se na již realizované projekty, půdorys i cenu domu v článku.

Malé rodinné domy na klíč – výběr dostupných bungalovů 3+kk
Prohlédněte si TOP 7 bungalovů na klíč s dispozicí 3+kk a 3+1 a porovnejte jejich ceny i dispozice. Který se vám zamlouvá nejvíce?

Kompaktní bungalov na klíč (63 m2) pro menší rodinu za dostupnou cenu
Hledáte bungalov za rozumnou cenu? Jste-li skromní, bude se vám tento dům menších rozměrů s dispozicí 3+kk zamlouvat. Jaká je jeho cena na klíč?

Tradiční krovy se ukazují jako nevhodné pro bungalovy
U bungalovu mnoho lidí sáhne po klasickém krovu. Existuje však typ střechy, který je i o 90 % levnější a zároveň má rychlejší a jednodušší montáž.

Rodinný dům 4kk na klíč za 3,6 mil. Součástí je dřevěná terasa a garážový přístřešek
Výběr ideálního bydlení není jednoduchý úkol. Dům musí splnit nejen dispoziční požadavky, ale i specifické nároky budoucích majitelů.

Ceny bytů poletí vzhůru. S koupí se nevyplatí otálet, levnější už nebudou
Levnější a dostupnější hypotéky otevřely dveře novým příležitostem. Poptávky po bytech a rodinných domech začaly rapidně růst, a 61 % developerů tak hodlá navyšovat ceny těchto nemovitostí.

Cena šla dolů. Moderní rodinný dům na klíč pořídíte nově od letošního roku za 4,3 mil.
Vaší pozornosti by jistě neměla uniknout nová dřevostavba, která se v posledních týdnech dostává do popředí díky své snížené ceně. Vše ostatní ale zůstalo při starém.