HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Navštivte Národní stavební centrum při Stavebním veletrhu v Brně 2019

Letošní Stavební veletrh Brno začíná již ve středu 27. 2. a potrvá až do soboty 2. 3. 2019. Rádi bychom Vás při této příležitosti pozvali k návštěvě našeho areálu Národního stavebního centra. Co všechno si tu můžete prohlédnout? Kdo Vám tu poradí? A na co ještě se můžete těšit?


Mobilní dřevostavba
i Foto: Národní stavební centrum

Novinky v areálu NSC

V areálu je letos k vidění nový mobilní dům, který umožňuje svým konceptem bydlení prakticky kdekoliv. Shlédnout můžete také venkovní expozici zakládání domu, nebo nové vystavovatele v našem Průvodci výstavbou rodinného domu. Při prohlídkách vzorových domů Vás uvítají odborníci z několika českých firem, které realizují dřevostavby.

Poradenství na každém rohu

Ohledně vytápění, solárních panelů a pořízení rekuperace či tepelného čerpadla můžete navštívit Poradenské centrum vytápění. Ve věci financí Vám bude k dispozici finanční poradce v domě č. 8. V případě pozdější potřeby jsme si pro Vás připravili nově vydaný katalog všech vystavovatelů pro rok 2019 i s veškerými kontakty.

Co vše je k vidění?

Vzorové domy, bazény a zastřešení, čističku odpadních vod a další... To vše u nás najdete v reálné velikosti. Areál centra je jako každý rok volně propojen se stavebním veletrhem vstupní bránou za pavilonem Z. Při vstupu obdržíte slosovatelný lístek do naší každoroční soutěže o hodnotné ceny, která bude vyhlášena na konci stavebního veletrhu v sobotu 2. 2. 2019 v 15 hodin v jednom z domů v našem areálu.

Otevření jsme celoročně!

Pokud Vám však nevyhovuje termín letošního veletrhu, nezoufejte. Jsme otevření po celý rok od pondělí do neděle v čase od 10 do 18 hodin. Vaše návštěva nebude vázána na žádného průvodce a termín, jako je tomu zvykem jinde, odborníci vzorové domy obývají, a tak stačí neostýchat se a vejít dovnitř, případně si prohlídku předem domluvit.

Budeme se těšit na Vaši návštěvu.

P.S. Chcete vědět, kde se dá na rozpočtu výstavby domu ušetřit a naopak kde má cenu neškudlit? Navštivte online stavební veletrh Veleton, který se uskuteční 24. ledna – 2. února 2025. Vstupenku si lze stáhnout ZDARMA již nyní na tomto odkazu (počet vstupenek je limitován). Těšit se můžete na množství inspirace, živých přednášek, konzultací s odborníky i slevové vouchery.

SDÍLET ČLÁNEK

Vydáno dne:
22.02.2019

Photocredit: Národní stavební centrum

0

Dřevostavba je investice, která vám nepřeroste přes hlavu
Kolik stojí dřevostavba? A kolik vás bude stát její užívání? Jak tyto částky udržet pod kontrolou?

Celoroční mobilní domy plní díru na trhu
Mobilní dřevostavby, čím jsou přelomové a jak řeší problémy dnešní doby?

Mobilní domek otvírá své dveře. Přijďte na návštěvu
Jak vypadá drazený domek naživo? Přijďte se podívat do Letňan na FOR ARCH

Počet zájemců o dřevostavby vzrostl meziročně na dvojnásobek
Zájem o dřevostavby každým rokem narůstá. Jak vypadaly statistiky na konci roku 2018?

Stavíte nebo opravujete? Zařizujete interiér? Přijďte na Stavební veletrh!
Zveme vás na Stavební veletrh v Brně – akci nabitou zajímavými trendy. Přijďte se dozvědět o novinkách v oblasti stavebnictví a bydlení.

Chystáte se stavět dřevostavbu? Zastavte se na veletrhu DSB 2019!
Chystáte se pořídit si vlastní bydlení? Na co si dát pozor při výběru dodavatele vašeho vysněného domu? Jak financovat váš dům? Na tyto a další otázky získáte odpověď na veletrhu dřevostaveb v Brně.

Zájem o dřevostavby roste. Přijďte se o nich dozvědět více na veletrh DSB Brno!
Přemýšlíte o stavbě dřevostavby? Přijďte se na poradit s odborníky, získat informace a načerpat inspiraci na Stavební veletrh Brno v termínu 27. 2. – 2. 3. 2019.