HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Kdo vám v Brně postaví dřevostavbu

V Brně a jeho blízkém okolí staví dřevostavby přes 20 firem. Kteří dřevostavitelé to jsou, jak je najdete a co zajímavého Brno z oblasti dřevostaveb nabízí, se dozvíte v tomto článku. Poradíme i jaká kritéria byste měli při výběru firmy zvážit.

Dřevostavby Brno mapa
i Foto: Archiv redakce

Pokud jste se rozhodli pro stavbu dřevostavby s lokální brněnskou firmou, je to jistě výhodné z hlediska komunikace, dopravy a dalších aspektů souvisejících se stavbou dřevostavby. Další kritéria podle kterých lze vybírat firmu, aby vyhovovala požadavkům, které na vaši dřevostavbu kladete, můžete zjistit v tomto souvisejícím článku.

V interaktivní mapě naleznete firmy, které mají sídlo v Brně, ale naleznete zde rovněž dřevostavitele z celé České republiky. V katalogu firem v části dřevostavby Brno najdete podrobný seznam dřevostavitelů pro danou oblast, jejich reference a hodnocení i to, jak se k nim z vaší aktuální polohy dostat.

Bude Vás zajímat: Levné dřevostavby


[mapa:Brno]

V případě, že již máte nějaké firmy vytipované, přečtěte si tento článek, který vám poradí, jak si vybrat firmu z Brna, aby stavba vaší dřevostavby nebyla učiněným hororem.

Bude Vás zajímat: Proč (ne)stavět dřevostavby svépomocí

Národní stavební centrum

Deset vzorových dřevostaveb firem, které staví dřevostavby po celé České republice naleznete na brněnském výstavišti v Národním stavebním centru. Tyto vzorové dřevostavby si můžete bez problémů projít a často slouží i jako lokální obchodní zastoupení jednotlivých firem.

Zajímavé dřevostavby v Brně a jeho okolí

Když se vydáte na sever od Brna do Hradčan, tak na ulici Sluneční narazíte na pasivní dřevostavbu, kterou navrhoval arch. Aleš Brotánek a která zdobí přebal nejedné z jeho publikací.

Milovníci výletů a dobrých výhledů si přijdou v okolí Brna na své na dřevěných rozhlednách.

Akátová věž u Židlochovic

Jak už její název napovídá, je tato dřevostavba postavena z akátu, což je naše nejtrvanlivější dřevo. Vstup do této impozatní rozledny je zdarma a tato stavba je návštěvníkům k dispozici po celý rok a v jakoukoli denní dobu. Akátová věž narostla do úctyhodné výšky 17,7 m a vy se máte možnost kochat výhledem z výšky 14,5 m.

Rozhledna na Hlíně

Rozhledna u Ivančic v obci Hlína nabízí při dobré viditelnosti velmi impozatní rozhledy. Na rozhlednu je možné se podívat pátek-neděle plus státní svátky od 10:00 do 17:00 a za vstup zaplatíte 10 Kč. Výška stavby činí 22 m a vy se do okolí podíváte z výšky 19 m.

Víte o zajímavé dřevostavbě v Brně a okolí? Napište nám do redakce nebo do diskuse.

Vydáno dne:
10.05.2014

8

Dřevostavby Plzeň

Jak si vhodně vybrat dřevostavitelskou firmu v lokalitě Plzeň.. Číst více →



Dřevostavby Olomouc

Které firmy staví v Olomouci dřevostavby? Interaktivní databázi firem.. Číst více →



Dřevostavby Ostrava, vybíráme firmu

Víte s kým nejlépe stavět dřevostavby v Ostravě? Odpověď známe.. Číst více →



Dřevostavby Liberec

Jaké firmy staví v Liberci dřevostavby a jakým způsobem si mezi nimi vybrat?.. Číst více →



Dřevostavby Praha: Kdo vám postaví dřevostavbu v Praze?

Hledáte v Praze firmu na dřevostavby? Připravili jsme jejich interaktivní databázi.. Číst více →



Motorová pila: Jak vybrat pomocníka na dřevo na zimu?

Čím si nařežete dřevo na zimu? Která je ta pravá motorová pila pro vás, kolik stojí a jaké má vlastnosti?.. Číst více →