HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Dům 5kk s terasou a garáží vzbudil zájem veřejnosti atraktivní cenou

Stavba rodinného domu je velký krok a pro většinu z nás životní událostí, která je neopakovatelná. Máme jen jeden pokus. Je potřeba pečlivě odhadnout, co přesně od domu chceme, jakou má mít dispozici, zda potřebujeme garáž, terasu a spoustu dalších věcí. Pojďme se podívat na dům, který svou podstatou splnil většinu náročných požadavků a může posloužit jako skvělá inspirace za mimořádně zajímavou cenu.


bungalov na klíč 5+kk
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

Bungalov na klíč 5+kk, o který je nebývalý zájem

První velkou výhodou této stavby je, že je řešena jako bungalov (tedy přízemní dům bez nutnosti chodit do patra), s klasickou sedlovou střechou a je možné jej umístit na téměř jakýkoliv pozemek. Dispozice jej předurčuje k poskytnutí komfortního bydlení běžné, ale i větší rodině. A nejen to, je zde kladen důraz na soukromí pro každého člena rodiny. Je možné tedy trávit čas ve sdílených prostorách i dopřát si nerušeného klidu. Z hlediska prostorové velkorysosti nebyly opomenuty ani dětské pokoje, které nabízí každý 13 metrů čtverečních užitné plochy, což je velmi příjemné.

Dům je nabízen jako typová stavba, tedy již dokonale vymyšlen a naprojektován, a je možno si jej nechat postavit. Několik realizací tohoto domu se nám povedlo získat do naší fotogalerie, můžete si je proto prohlédnout zde.

Fotogalerie:

i Foto: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

Pojďme si dům projít místnost po místnosti

Ihned po vstupu do domu se ocitnete v prostorném zádveří. Odtud vedou dveře do šatny, spíže (jenž je zároveň propojená s kuchyní) a do dlouhé chodby. Tato chodba je rozdělená na dvě části.

Z první chodby (5,7 m2) se dostanete do pracovny / hostinského pokoje, technické místnosti, samostatného WC a do velké obytné místnosti. Zde je navržený obývací pokoj s jídelnou a částečně oddělenou kuchyní. Z druhé chodby se dostanete  tzv. noční zóny – do koupelny, ložnice, dvou dětských pokojů a na samostatné WC.

Pokud by měl být dům přizpůsoben potřebám pětičlenné rodiny, dá se z pracovny udělat ložnice, která je dostatečně oddělená od dětských pokojů, tudíž budou mít děti i rodiče dostatečné soukromí.

A na závěr bonbónek. Součástí stavby je také venkovní terasa, na kterou vedou dveře z obývacího pokoje a dvou dětských pokojů. Ideálně poslouží pro společné snídaně při východu slunce rovnou v přírodě.

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Pořídili si krbovou vložku a tepelné čerpadlo. Za energie dají jen 3 000 Kč

Cena až na prvním místě

Většinu zájemců samozřejmě zajímá v první řadě pořizovací cena tohoto domu, jelikož se pohybujeme v částkách, které musejí být často kryty hypotečním úvěrem. V tomto případě se dá říct, že cena je překvapující, a to v pozitivním smyslu slova. Ve variantě hrubé stavby se totiž pohybuje někde na cenové úrovni lepšího automobilu v plné výbavě, konkrétně pak 3.623.190,- Kč. Aktuální cenu domu na klíč si můžete ověřit zde. Všechny uvedené ceny jsou již včetně DPH. Velmi příjemným bonusem, který není úplně běžný, je fakt, že v této ceně je již obsažena i cena za základovou desku.

Dodavatel tohoto domu sídlí v Plzeňském kraji. Specializuje se na návrh a stavbu nevšedních domů s přidanou užitnou hodnotou a vynikajícími stavebně-fyzikálními vlastnostmi, výborným architektonickým řešením a tradičně vysokou kvalitou řemeslné práce. Je třeba říci, že tyto hodnoty dům z našeho pohledu skutečně respektuje.

Zaujala vás tato stavba? Kompletní přehled zajímavých bungalovů s dispozicí 5+kk najdete v katalogu domů.

Seriál Nejoblíbenější domy v Česku

Zaostřeno na rodinné domy, které získaly nejvíce hlasů od našich čtenářů. Kompletní přehled těchto typových domů naleznete v soutěžním katalogu.


Photocredit: Katalog projektů Dřevostavitele (se souhlasem)

24

Bungalov nebo dům na patro?
Podíváme se na výhody a nevýhody přízemních a vícepatrových domů.

Dřevostavby jako bungalovy: Proč je to výhodné?
Proč je výhodné stavět dřevostavby jako bungalovy? Odpověď v příspěvku

Rodinný bungalov 5+kk do L pro větší rodinu – cena, půdorys i realizace
Prohlédněte si moderní bungalov s dispozicí 5+kk a jeho elkovým půdorysem na 115 metrech čtverečních.

Bungalovy na klíč s dispozicí 5+kk – známe ceny nejoblíbenějších domů v Česku
Bungalovy na klíč s dispozicí 5+kk jsou velice oblíbenou volbou bydlení pro větší rodiny. Podívejte se do fotogalerie a vyberte si váš oblíbený. Který se vám zamlouvá nejvíce? A jaké jsou aktuální ceny?

Nejoblíbenější domy v Česku za rok 2022 – vedou bungalovy. Podívejte se dovnitř
Dřevěné domy – v druhé polovině roku 2022 veřejnost každý měsíc hlasovala a zde je výsledek. Která z těchto TOP dřevostaveb oslovila nejvíce vás?

Cenově dostupné rodinné domy – výběr bungalovů na klíč do 3 mil
Bydlete do 3 milionů ve svém vlastním domě! Přinášíme vám 7 bungalovů pro seniory a tříčlenné rodiny. Cenově se tyto domy pohybují již od 1,3 milionu Kč.

Bungalov 5+kk do tvaru L s prostorným interiérem (s garáží i bez). Známe cenu
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám typový dům Savignon s dispozicí 5+kk. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

Úsporný bungalov (154 m2) šetří díky promyšlenému návrhu 400 000 Kč
Geniálním návrhem dispozice tohoto rodinného domu ušetřili majitelé minimálně 400 000 Kč. Jak toho docílili?

Nový bungalov nabírá na popularitě. Díky malé zastavěné ploše ušetří rodiny na ceně pozemku
Díky malé zastavené ploše domu můžete investovat do menšího a levnějšího pozemku, a ušetřit tak statisíce korun. Jaká je finální cena?

Moderní patrový dům (117 m2) se hodí i do starší zástavby. Bydlení pro 4–5 členné rodiny za dostupnou cenu
Nový patrový dům 5+kk s plochou 117 m2 nabízí 4 ložnice, 2 koupelny a nanejvýš prostornou obytnou místnost. Známe cenu i půdorys.