HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Inspirace, fotogalerie a zajímavosti

Dřevo není jen přírodní stavební materiál, ale také kus umění a krásy. V této sekci se můžete dřevem a dřevěnými výrobky nechat inspirovat. Dále jsou pro vás připraveny nejrůznější návrhy a rekonstrukce interiérů, nejnovější interiérové styly a spoustu dalších zajímavostí ze světa bydlení.


Nechte si inspirovat pařížským bytem nabízejícím interiér plný dřeva a světla
Renovovaný pařížský apartmán dávno nepřipomíná přeplněné staré byty plné zbytečností a starého nábytku. Přesvědčte se!

Montessori hračky a pomůcky – jak je používat a podle čeho vybírat
Slyšeli jste už o Montessori školce? Zajímají vás Montessori hračky a pomůcky pro vaše děti? Přečtěte si, jaká jsou důležitá kritéria pro jejich výběr.

Služba pro ty, kteří pospíchají: New York otevřel knihkupectví, které vede ulicí
S chytlavým nápadem knihkupectví na rušné ulici, které má otočnou policovou stěnu, přišli architekti v New Yorku. Knihy si tu může vybrat každý, třeba cestou do práce.

Dřevostavby mění svět k lepšímu. Tento unikátní projekt je toho důkazem
Jakou inspiraci bychom mohli nalézt v kolumbijských dřevostavbách? Architekti tu přišli s inovací, která propojuje zdravé vzdělávání dětí a krásnou, funkční architekturu.

Waldorfské hračky a zařízení dětského pokoje – 8 zajímavých tipů pro rodiče
Zařizujete dětský pokoj? Hledáte vybavení, které zajistí všestranný rozvoj dítěte? Waldorfské pomůcky a vybavení jsou přesně to, co hledáte! Inspirujte se.

Rustikální venkovská staročeská kuchyně – inspirace a recept na domácí chleba
Staré rustikální kuchyně a jejich kouzlo patří v dnešní době mezi vyhledávané inspirace! Upečte si chleba podle původního receptu a nechte se vtáhnout do staročeského stylu bydlení.

Veselé Velikonoce – 60+ inspirace na velikonoční výzdobu, vajíčka a dekorace
Velikonoce jsou obdobím plným jarních a velikonočních tradic. Je to také čas, kdy se zaměřujeme na zdobení našeho obydlí. Inspirujte se originálními nápady na velikonoční dekorace, vajíčka a výzdobu.

Svépomocí si zrekonstruovali podkroví u rodičů za 250 tisíc. Výsledek je dokonalý
Rodiče jim nabídli pomocnou ruku, a tak mladá rodina s rekonstrukcí podkroví neváhala. Obešli se dokonce bez hypotéky. Nedopatřením ovšem vyhodili klenot celého podkroví.

Rekonstrukce bytu s překvapením – nešikovně řešený prostor fantasticky přebudovali na oázu klidu
Rekonstrukce s překvapením, tak by se dal nazvat projekt přestavby starého a dispozičně nešikovně řešeného bytu ve velkoměstě. Výsledek je fantastický.

Dětský pokoj pro kluka i pro holčičku – inspirace, nápady a více jak 40 tipů
Nezáleží na tom, jestli máte velké či malé místnosti pro tvorbu dětského pokoje. Krásné pokojíčky mohou vzniknout za všech podmínek. Načerpejte inspiraci a pusťte se do zařizování.

Romantický styl bydlení: Prozradíme 5 tipů na romantiku u vás doma
Romantický styl bydlení je typický jemnými barvami, květinovými vzory, krajkami, dlouhými závěsy a tak podobně. Jak vše sladit dohromady? Inspirujte se v naší fotogalerii.

Barva roku 2022 je luxusní Very Peri. Kde všude ji můžete použít?
Ptáte se, jak vymalovat pokoj či byt? Chcete-li se inspirovat tím, co je trendy, sáhněte po barvě roku 2022 Very Peri. Jak vypadá tento odstín barvy? Velké množství fotografií najdete v naší galerii.

Dechberoucí rekonstrukce koupelny – podívejte se na fotky před a po
Rekonstrukce celé této koupelny bere dech a výsledek pro vás bude dozajista inspirací. Vyměněn byl i koupelnový nábytek a doplňky, naopak přidáno bylo podlahové vytápění. Podívejte se na stav před a po.

Atypický návrh bytu ve stylu Wabi-Sabi: surové dřevo, beton a rustikální kámen
Design dnešních návrhů vnitřních prostor by potřeboval trochu okořenit. Objevte v naší fotogalerii styl, který se liší od většiny těch, které již znáte.

Tajná místnost v domě – dokonalý úkryt za skříní, pod schody či v podlaze
Tajná místnost v domě, nebo úložný prostor, který není hned na očích. Věřte nebo ne, ale i v moderních domácnostech je najdete. Třeba právě vás inspiruje následující příspěvek a stanete se šťastnými majiteli tajné místnosti či skrytého úložného prostoru!




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů