HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Život v dřevostavbě

Přečetli jste o dřevostavbách spoustu informací, ale stále jste nenašli odpověď na tu nejdůležitější otázku – Jak se v dřevostavbě vlastně žije? Jaký je rozdíl oproti zděné stavbě? Následující příspěvky jsou rozhovory s lidmi, kteří již v dřevostavbě žijí a kteří se o tuto zkušenost s vámi touto formou mohou podělit.


Rodina bydlí v dřevostavbě za Brnem. Prozradili, proč nemají TV v obýváku
Čtyřčlenná rodina se přestěhovala z prostorného bytu do dřevostavby. Jaké jsou jejich pocity po pěti letech a co by dnes udělali jinak?

Pavla a Petr žijí v krásném domě v Pobeskydí. Celý ho postavili bez elektřiny
Navštivte s námi bungalov 5+kk, který si v podhůří Beskyd nechali postavit Pavla a Petr. Co si na svém novém bydlení nejvíce pochvalují a co jim naopak dělá starosti?

Eva a Eda si postavili vysněný dům. Díky atypickému půdorysu mají prostor i klid
Navštivte s námi dřevostavbu Evy a Edy poblíž Šumperka. Postavili si bungalov 5+kk podle architektonického návrhu, kteý jim poskytuje volnost a soukromí. Co si na svém domě nejvíce cení?

Po sedmdesátce si postavili dřevostavbu u Ostravy. Platí minimální náklady
Blízko Ostravy si starší manželé Alena a Jaroslav nechali postavit krásnou dřevostavbu z masivních panelů. Co je přimělo na stará kolena stavět moderní dům?

Jitka: Po bydlení ve dvou zděných domech jsem si na stáří postavila dřevostavbu
Přinášíme vám rozhovor s paní Jitkou, která si po dvou zděných domech postavila na aktivní stáří dřevostavbu. Jak se jí v ní žije?

Blanka po rozvodu neváhala. S omezeným rozpočtem postavila nový domov pro sebe a své dvě dcery
Dřevostavba na jihovýchodní Moravě byla postavena netradičně pro tři ženy. Jaký příběh se skrývá za jejími stěnami? O tom jsme si povídali s paní Blankou.

Jan se rozhodl pro dřevostavbu navzdory názorům svého okolí
Přečtěte si rozhovor s panem Janem o životě v dřevostavbě na sluncem zalité jižní Moravě. Poradí vám, jak na dobré sousedské vztahy. A nejen to.

Pětičlenná rodina Martiny a Václava bydlí v dřevostavbě na dosah Prahy
Martina a Václav se rozhodli pro klidné rodinné bydlení na dosah Prahy, kam dojíždí do práce. Co pro ně bylo při plánování nového domu stěžejní? A jaká je jejich zkušenost s dřevostavbou?

Pan Josef o rekonstrukci svépomocí: Když se toho nebudete bát, výsledek bude fantastický
V rozhovoru s panem Josefem se dočtete o tom, proč má tak v oblibě dřevostavby a jaké nástrahy na něj při rekonstrukci jeho chalupy čekaly.

Víkendová chata u Prahy je cítit láskou ke dřevu a k českému řemeslu. Její interiér vás okouzlí
Přečtěte si rozhovor s paní Karolínou a prohlédněte si fotky její úžasné víkendové chaty, kterou si s manželem postavili u Prahy.

Karel se ženou si postavili vysněnou dřevostavbu v krásné přírodě Tyrolska
Karel se v Tyrolsku zamiloval do své ženy i zdejší přírody. Přečtěte si rozhovor o jeho životě ve vysněné dřevostavbě s dechberoucím výhledem na okolní hory.

Tomáš s Kristýnou postavili dům hlavně kvůli dětem. Jejich neobvyklé řešení půdorysu vás překvapí
Navštivte s námi pasivní dřevostavbu s jedinečným výhledem na Brno a sympatickými majiteli, kteří se s námi podělili o své zkušenosti se stavbou domu.

Dřevostavba byla jejich osudem: Dům nám postavili za dva týdny, pochvalují si manželé
Od rozhodnutí stavět až po hotovou dřevostavbu všechno běželo jako po másle. Přečtěte si, jak se to Monice a Vladimírovi povedlo.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů