HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Vybavení a interiéry dřevostaveb

Souvisí s dřevostavbami nějaké speciální interiérové či technické vybavení, které je odlišné od zděných staveb? Vyžaduje dřevostavba speciální zacházení ze strany uživatelů? Na tyto a mnoho dalších otázek dostanete odpověď v následujících článcích. Poradíme vám, která technická zařízení jsou do dřevostaveb vhodná a korespondují s jejich filozofií. A nabídneme vám informace i spoustu inspirace ohledně vybavení do interiéru dřevěných staveb – podlahy, dveře, okna, schodiště, výmalba, kuchyně, vany, obklady, nábytek a spoustu dalšího.


Dřevěné podlahy – nejnovější trendy
Dřevěné podlahy jsou oblíbené. Dokonce jsou i trendem letošního roku. Ptáte se, jakou dřevěnou podlahu do interiéru zvolit? Odpověď najdete v tomto článku.

Nábytek z palet: tipy jak si levně a originálně vybavit byt
Chcete si vybavit byt a máte hluboko do kapsy? Máme pro vás řešení. Stačí několik dřevěných palet a zařídíte si celou domácnost.

Protipožární dveře vám při požáru poskytnou desítky minut navíc
Kolik stojí a co s sebou přináší pořízení protipožárních dveří? Jak poznat stupeň odolnosti dveří a kam je vlastně nejlépe umístit?

Obklady z mozaiky v koupelně či kuchyni dělají zázraky. A to už několik století.
Jak si obložit koupelnu obklady z mozaiky, jaké materiály a jaký postup se při obkládání doporučuje – aneb vše o mozaikách.

Designové digestoře jako ze sci-fi filmu. Nechte se unést!
Podívejte se pod pokličku světa designových digestoří. Neuvěříte, jaké netradiční kousky si domů lidé pořizují.

Zařizování dětského pokoje od plenek až po maturitu
Manuál, jak vytvořit kvalitní a funkční prostor, kde si pohraje batole, vyroste školák a dospěje teenager.

Zajímavosti ze světa čalounění: Neuvěříte, jak pohodlně se dá sedět
Trendy a zajímavosti ze světa čalounění pro všechny, kteří se rádi svalí do pohodlného křesla.

Inovativní stěny: Inspirace, jak nemít kolem sebe jen bílé plochy
Moderní technologie a design mění podobu interiérových stěn tak, jak je známe. Podívejte se do fotogalerie na ty nejzajímavější z nich.

Jak na barvy v interiéru, aneb ultramarínovou nebo tyrkysovou?
Barvy definují náš interiér a významně ovlivňuj naši psychiku. Přinášíme vám rádce, jak správně pracovat s barvami v jednotlivých místnostech.

Zbavte se klíčů a odemykejte otiskem prstu nebo mobilem
Chtěli byste odemykat pomocí otisku prstu nebo mobilem? Inspirujte se naším článkem a vyberte si tu nejvhodnější variantu pro váš dům či byt.

Žhavé trendy v osvětlení: světelné probuzení, LED dvířka a další tipy
Moderní technologie vnášejí do světa osvětlení nepřeberné nové možnosti. Máme pro vás novinky a základní tipy, jak správně osvětlit bydlení.

Beton jako alternativa dřeva, plastu či kovu. Nahradí je i u vás doma?
Beton patří mezi základní stavební materiály. Kromě toho však v posledních letech hraje hlavní roli i v interiérovém designu. Podívejte se s námi, jaké neotřelé betonové kousky můžete mít doma.

Dveře, kterými budete chtít chodit tam a zase zpátky
Dveře tvoří hlavní komunikační uzel ve stavbách. I proto by měly mít náležitou pozornost. Podívejte se, jak vypadají originální a efektní dveře napříč trendy.

Paravany do bytu i do zahrady jsou v módě. Jak je vybrat?
Paravany se znovu vrací do interiérů bytů a objevují se i na zahradách. Slouží jako dekorace i funkční bytový doplněk. Jak paravan vybrat? Poradíme vám.

Marmoleum, nebo PVC? Jaké podlaze dát přednost?
Vybíráte podlahu? Je lepší přírodní marmoleum, nebo umělé materiály? Jaký je v těchto podlahovinách rozdíl a kam se hodí je použít? Podívejte se na jejich srovnání.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů