HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Vybavení a interiéry dřevostaveb

Souvisí s dřevostavbami nějaké speciální interiérové či technické vybavení, které je odlišné od zděných staveb? Vyžaduje dřevostavba speciální zacházení ze strany uživatelů? Na tyto a mnoho dalších otázek dostanete odpověď v následujících článcích. Poradíme vám, která technická zařízení jsou do dřevostaveb vhodná a korespondují s jejich filozofií. A nabídneme vám informace i spoustu inspirace ohledně vybavení do interiéru dřevěných staveb – podlahy, dveře, okna, schodiště, výmalba, kuchyně, vany, obklady, nábytek a spoustu dalšího.


Kuchyňské pracovní desky – materiály, novinky, ceny
Jakou vybrat pracovní desku do kuchyně? Jaké vlastnosti mají různé materiály, jaké jsou novinky v této oblasti a jaká je jejich cena?

Sprchový kout, nebo vana – pět postřehů, které pomohou při výběru
Sprchový kout má oproti vaně hned několik výhod. Chcete je znát? V dnešním článku vám představíme 5 důvodů, proč dát přednost sprše před vanou.

Aby lednička fungovala co nejdéle aneb tipy na prodloužení její životnosti
Chcete, aby vám vaše chladnička sloužila mnoho let? A navíc byste rádi ušetřili za její provoz? Inspirujte se našimi tipy.

Skleněná či dřevěná stříška nad vchodové dveře – jak vybrat tu správnou
Vchodové stříšky jsou významným prvkem u vstupních dveří pro různé typy staveb. V tomto článku si představíme jednotlivé varianty vchodových stříšek.

Rostoucí taška – levný vynález, který může přinést zeleň téměř na každou střechu
Tzv. rostoucí taška by mohla přinést kousek zeleně na každou střechu. Přečtěte si rozhovor s autorem tohoto vynálezu.

Řešíte malý dětský pokoj? Víme, jak vyzrát na nedostatek místa
Zařizujete pokoj pro své dítě či teenagera? V tom případě se vám budou hodit rady, jak zařídit i malý pokoj tak, aby byl hezký a praktický.

Rozkládací pohovka a pravidelný spánek (jak na to)
Rozkládací pohovka již dávno není něčím, čeho se musíme obávat. Vhodná může být i ke každodennímu spánku. Víte ale, jak ji vybrat?

Jak vybrat pohovku, aby i po 10 letech vypadala skvěle
Nákup pohovky, která poslouží dlouhá léta, je mnohdy oříškem. Přinášíme proto tipy, na co se při výběru sedačky zaměřit.

Sauny – velké plus pro naše zdraví
Saunování je příjemnou záležitostí, která má pozitivní účinky na naše zdraví. Tak proč si těchto zážitků nedopřát co nejvíce a saunu si nepořídit i domů?

Kamínková podlaha na terasu: jaké má výhody a nevýhody?
Kamínková podlaha je typ podlahy využívané jak v interiéru, tak v exteriéru. Podívejte se s námi na její největší výhody i nevýhody.

Historie garáží: Vznikly kvůli zápachu koní, součástí domů se staly po válce
Proč páchly luxusní vozy po zvířatech, kde vůbec původně vznikly garáže a kdy bylo vynalezeno dálkové ovládání garážových vrat? Přečtěte si o zajímavostech a historii.

Nerezové zábradlí ke schodišti, nebo raději dřevěné?
Typ zábradlí u vašeho schodiště bude mít velký vliv na celkovou estetiku interiéru. Jak vybrat to správné? Inspirovat se můžete v našem článku.

Jaké jsou trendy v koupelnách? Moderní technologie, ale i námi oblíbené dřevo
Nejen loni, ale i tento rok budou trendům v bydlení vládnout přírodní materiály. A jak to souvisí s trendy pro koupelny?

Obklady do koupelny: Jaké zvolit? Rady, tipy, inspirace
Jaké zvolit obklady do koupelny, abyste se v ní cítili příjemně po mnoho let? V dnešním článku vám poradíme. Koupelna je pro nás všechny totiž nedílnou součástí domácnosti a trávíme v ní mnoho času.

Dřevěné podlahy – nejnovější trendy
Dřevěné podlahy jsou oblíbené. Dokonce jsou i trendem letošního roku. Ptáte se, jakou dřevěnou podlahu do interiéru zvolit? Odpověď najdete v tomto článku.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů