HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Sruby a roubenky

Dřevostavby z masivního dřeva mají na území Česka dlouhou historii, i proto se v dnešní době investoři k této tradiční a osvědčené výstavbě dřevostaveb navrací. V této sekci získáte přehledně informace o moderních i tradičních srubech a roubenkách z Česka i celého světa.


Pioneer Log Homes: Kanadský král mezi srubaři
Pioneer Log Homes of B.C. je nejznámější srubařskou firmou světa. Staví impozantní srubové stavby a mají dokonce vlastní pořad. Co je klíčem k jejich úspěchu?

Video: Stavba srubu norskou technologií krok po kroku
Půlhodinový dokument o stavbě srubu vlastníma rukama od kácení stromů, přes otesávání trámů až po až po zabydlení interiéru a zatopení v krbu. Video, které musíte vidět.

Interiéry srubů: Jak vypadají dřevěné sny zevnitř?
Dřevěné sruby nejsou v Česku typickými stavbami. Prohlédněte si proto galerii, která vám tyto dřevostavby ukáže zevnitř.

Moderní roubené domy z lepených hranolů
Jaké jsou výhody moderních roubených domů, z čeho a jak se vyrábí, jak se staví a jak dlouho vydrží? To vše se dozvíte v tomto článku.

Fotogalerie: 100+ srubů a roubenek, ve kterých chcete bydlet (aspoň na víkend)
Sruby a roubenky ukazují krásu pravého dřeva. Najděte si v galerii tu, ve které byste chtěli strávit pohodový víkend vy.

Vymazlený kanadský srub, který musíte vidět
Stylový horský srub, který je vymazlený do posledního detailu. Tato fotogalerie vás vtáhne do pravé romantiky kanadského srubu.

Srubové domy: Fakta a inspirace
Nadchly vás srubové domy? Jaký je rozdíl mezi kanadským srubem a norskou technologií? Prohlédněte si fotogalerii srubů plnou inspirace.

Sruby a jejich budoucnost
Mají v dnešní době sruby krušné časy? Nebo jsou natolik fascinující, že si jejich fandové vždycky najdou cestu, jak svůj vysněný srub postavit?



« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů