HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Nevíte, kde strávit silvestr 2022? TIPY na 14 míst v Česku, kde oslavit Nový rok

V našem seznamu TOP míst v Česku najdete klidné lokality a naopak i místa, kde nebude hlasitá muzika nikomu vadit. Rádi byste oslavili Nový rok na chatě, v glampingovém ubytování nebo třeba na stromě? Přečtěte si následující řádky a vyberte si, kde strávíte silvestra s rodinou, přáteli anebo se svým partnerem.


Silvestr 2022
VÍCE FOTOGRAFIÍ V GALERII »
i Foto: © RAMENAI © Jan Hanser (se souhlasem)

Je nezbytné ověřit dostupnost

U níže uvedených míst, na kterých můžete strávit silvestr, je nezbytné ověřit dostupnost v daném termínu. Více informací se dozvíte vždy v popisu dané fotografie v galerii. Nezapomeňte si stejně tak prohlédnout interiéry daných dřevostaveb a jejich okolí. 

Fotogalerie:

i Foto: © RAMENAI © Jan Hanser (se souhlasem), Hotel Kouty (se souhlasem), Matyas Fuchs, Petr Havel (se souhlasem)

1. Chci vkročit do nového roku s romantikou a grácií

Romantiku si můžete vytvořit v malebných chatkách v Posázaví s proskleným štítem a cedrovým koupacím sudem. Dvě chaty jsou umístěné v klidném lese, bez ohňostrojů a hlasité muziky, což je jedním z důvodů, proč je toto místo perfektní i pro vaše čtyřnohé mazlíčky.

Dvě romantické hygge chatky s koupacím cedrovým sudem v malebném Posázaví

2. Poklidný a stylový silvestr

Žádné velké party, spousta lidí a hluk. Jsou toto tři parametry, kterým se chcete letos vyhnout? Odpočítávejte nový rok v moderní chalupě se saunou a koupacím sudem v Krkonoších. Uvnitř na vás bude čekat televize, vinotéka, krbová kamna a plně vybavená kuchyně. Pokud se obejde vaše novoroční ráno bez bolesti hlavy, můžete vyrazit na výlet, jelikož je v okolí mnoho krásných míst.

3. Zažijte perfektní první den v novém roce na ostrově v Česku

Čtete správně, dřevostavba v Hradci Králové se nachází na malém ostrově poblíž známé pískovny. Napadá vás více speciální první ráno v novém roce, než se po probuzení na vašem soukromém ostrově koukat na klidnou hladinu vody? Prohlédněte si ostrov na fotografiích pořízených dronem.

Dovolená na soukromém ostrově v Česku – objevte tiny house u Hradce Králové

4. (Ne)chci být na silvestr v kontaktu se světem

Vyrazte s přáteli či rodinou do moderní chaty v srdci České republiky, na Vysočinu. Dřevostavba v hlubokém lese poblíž hory Melechov nabízí ubytování až pro šest osob a velice komfortní zázemí. Chata disponuje kouzelným tlačítkem „off“, díky kterému se můžete naprosto odstřihnout od civilizace. Prohlédněte si její interiér s proskleným štítem ve fotogalerii.

Moderní mini domek v srdci Vysočiny – odpojte se pomocí kouzelného tlačítka OFF

🔴 Nejvíc lidí právě čte:

Chatu o šířce 4,8 m přestavěli i s omezeným rozpočtem na moderní domov pro čtyřčlennou rodinu

5. K silvestru patří hory a lyžování

Odjeďte s přáteli na prodloužený víkend na chalupu v Krkonoších, poblíž které se nachází ski areál Velká Úpa. Jak lépe oslavit poslední den v roce, než po celodenním lyžování a následném večerním saunování se sklenkou šampaňského? Možná vás první den v roce namotivuje natolik, že si uděláte procházku na Sněžku.

6. Nový rok s přáteli v moderní chatě pro 16 nebo 20 osob

Pokud jste se dokázali domluvit se všemi svými přáteli, určitě zvažte odlehlou roubenku v Koutech nad Desnou. Chalupa je vzdálená od nejbližšího města přibližně 10 km, od ski areálu potom pouhých 500 metrů. Těšit se můžete na finskou saunu, whirlpool, TV a plně vybavenou kuchyni.

V případě, že jste dali dohromady až 20 přátel a blízkých osob, zavítejte do chalupy v Krkonoších. Tady vás dokonce zahřeje podlahové vytápění a další moderní vybavení, jako je například kávovar, indukční deska a parkování pod dohledem kamer.

7. Silvestr na vodě, ve vzduchu nebo nohama na zemi

Udělejte váš letošní silvestr lehce unikátní a vynechte pro jednou onu klasiku. Pokud se vám líbí myšlenka strávit Nový rok na vodě, zavítejte do Orlického areálu. Ubytovat se zde můžete s partnerem, přáteli i rodinou. Zdejší altány nabízí moderní saunu, která pluje na vodě, a má tak perfektní výhledy na okolní přírodu.

V mini domku nohama na zemi může být silvestr stejně tak velice zajímavým dobrodružstvím. Prosklené okno, soukromý koupací sud, promítací plátno a klid Vysočiny vybízí k večerní romantice. Prohlédněte si tiny house s kouzelnou atmosférou ve fotogalerii.

Tiny house na Vysočině s rustikální fasádou z modřínových fošen postavil kompletně svépomocí

Ve vzduchu budete blíž ke hvězdám a novým zítřkům, doslova. Strávit poslední den v roce na stromě, včetně stylového přespání, zní přece parádně. Máme pro vás tři tipy, které by vás mohly oslovit.

8. Silvestr na horách patří mezi mé oblíbené

Navštívit také můžete klidnou a luxusní horskou vesnici na Šumavě, Ramenai. Vyberte si, zda se vyspíte v dřevorubecké chatě, lesním statku, na myslivecké chatě nebo v lesním moderním domě. Tyto rustikální chatky jsou perfektním místem, kde oslavit Nový rok se svými nejbližšími v poklidu. Pozor – jedná se o výjimku. Je důležité zmínit, že se horská vesnice nachází na Šumavě, ale za hranicemi ČR, tedy v Rakousku.

9. Chci oslavit Nový rok s rodinou mimo domov

Udělejte si silvestr pestřejší a vyrazte jej oslavit do chalupy v krásné přírodě České republiky. Budete mít možnost zabavit své děti různými výlety v okolí a vy si dopřejte zaslouženého odpočinku. Roubenka v Beskydech nabízí moderní interiér, který si můžete prohlédnout ve fotogalerii.

10. Pracovní silvestr – kam vzít tým na teambuilding?

Zjistili jste, že je u vás v práci několik lidí, kteří stále nemají kde být na silvestra? Nenechte vaše kolegy na pospas večerním telenovelám se sklenkou šampaňského v ruce a naplánujte nezapomenutelný silvestrovský teambuilding. Kde jinde upevnit kolektivní vztahy, než ve stylové chalupě v Krkonoších?

Vydáno dne:
21.10.2022

Photocredit: © RAMENAI © Jan Hanser (se souhlasem)

4

10 nejkrásnějších chalup na víkendový či prázdninový pobyt u nás v Česku

Nevíte kam na víkend či na dovolenou? Máme pro vás seznam top 10 chalup po celé České republice pro všechny příležitosti. V nabídce jsou domy s wellness nebo okolím plným pestrých výletů... Číst více →



Dovolená na soukromém ostrově v Česku – objevte tiny house u Hradce Králové

Ostrov a v Česku? Prohlédněte si toto nanejvýš originální místo v naší fotogalerii. Majitelé prozradili při rozhovoru spoustu detailů... Číst více →



Treehouse s koupacím sudem na Vysočině inspirovaný stromovým barem na Filipínách

Navštívili jste už někdy treehouse? Pokud ne, neváhejte se podívat na krásný stromový dům na Vysočině v naší fotogalerii. Můžete si ho i pronajmout a strávit v něm třeba romantický víkend... Číst více →



Tiny house na Vysočině s rustikální fasádou z modřínových fošen postavil kompletně svépomocí

Úžasný tiny house s koupacím sudem na Vysočině je téměř hotový, chybí už jen ohrada s alpakami. Podívejte se na fotky z výstavby tiny housu i úžasný finální výsledek... Číst více →



Dvě romantické hygge chatky s koupacím cedrovým sudem v malebném Posázaví

Čím jsou výjimečné dvě dřevěné chatky Hygge a Lykke postavené v srdci Vysočiny? Tyto původem skandinávské pojmy skrývají recept na šťastný život... Číst více →



Treehouse se soukromými lázněmi v korunách stromů. Překonat musíte jen 18metrový visutý most

Tento treehouse se řadí na seznam těch nejkrásnějších glampingových míst světa. Proč? Podívejte se na fotografie jednoho nádherného baldachýnového domu na stromě s lázněmi a možná pochopíte... Číst více →



Moderní mini domek v srdci Vysočiny – odpojte se pomocí kouzelného tlačítka OFF

Ubytujte se na vrcholku hory Melechov v moderní chatě s proskleným štítem a podlahovým vytápěním. Čím vším tento dům disponuje?.. Číst více →



Vladislav vyměnil notebook za sekyru a po 13 letech se rozhodl splnit svůj dětský sen

Pan Vladislav si splnil svůj dětský sen a postavil vlastníma rukama treehouse uprostřed hlubokého lesa. Nyní jej můžete navštívit i vy. Budete to jen vy takřka uprostřed ničeho... Číst více →



Tříčlenná rodina odmítla zaplatit za drahý pozemek. Odstěhovali se z města do domku na stromě

Tříčlenná rodina se přestěhovala do treehousu, který odpovídá malému karavanu o ploše 10 m2. Je takový příbytek ideální pro rodinu s dítětem?.. Číst více →