HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Tiny house

Fenomén tiny house je trendem posledních let. V této sekci se dozvíte vše o minimalistických a alternativních způsobech bydlení. Najdete zde inspiraci pro tiny housy, modulové domy, maringotky, mobilní domy a mobilheimy, kontejnerové domy, domky a chatky postavené na stromech a další nejrůznější varianty mini domků všeho druhu.


Dokonale elegantní tiny house Luna v černobílém designu
Jednoduchá barevná kombinace černé, bílé a šedé, dokonale vyladěné detaily a minimum prostoru. To je tiny house Luna, do něhož vás dnes zavedeme.

Bratři z Estonska vymysleli zrcadlový tiny house, který dokonale splývá s okolím
Variabilní mini domek se zrcadlovými stěnami se sice tváří neviditelně, rozhodně ale stojí za povšimnutí. Prohlédněte si úžasný tiny house v galerii.

Obytná maringotka ve stylu Provence realizovaná svépomocí na jihu Čech
Martina s Honzou si postavili obytnou maringotku svépomocí u Jindřichova Hradce. Kde čerpali inspiraci a jaké jsou jejich postřehy z výstavby?

Cottage house – jak se žije v malém útulném domečku s nezaměnitelnou venkovskou atmosférou?
Znáte tzv. Cottage house? Jedná se o malý venkovský domek, jehož původ sahá až do středověku. Díky fenoménu tiny housů je populární i dnes.

Dřevěná chata na pozlacených nožkách stojí ve Švýcarsku
V západním Švýcarsku poblíž města Lausanne proběhla výstavba nové dřevostavby, která je mnohem více spjatá s tamním okolím, než si možná myslíte. Drobná stavba s plochou 49 m2 je situovaná na pobřeží mezi velmi starými skotskými borovicemi.

Mikro tiny house nabízí na 18 m2 skvělou výbavu v klasické i off grid verzi
Maličký tiny house vás překvapí svou výbavou a důmyslně vymyšleným interiérem se spoustou vychytávek. Prohlédněte si jej v galerii.

Luxusní tiny house není jen pro vyvolené. Sourozenci staví mini domky, které si může dovolit každý
Malý domek na kolečkách, který si může dovolit každý, a přesto nabízí luxusní bydlení. Přesně takové tiny housy staví sourozenci Dan a Eli.

Co je to celoroční mobilheim? Je potřeba stavební povolení a na co dát pozor ze strany úřadů?
Zajímalo vás někdy, jak se bydlí v mobilheimu? Co to vlastně je a na co byste si měli dávat pozor v případě jeho celoročního využívání?

Elegantní tiny house pro 4 osoby – moderní kuchyně, velká koupelna a obrovské okno s výhledem
Spaní pro čtyři osoby, kuchyňský kout, skříně, koupelna, a přitom všem dostatek elegance a jednoduchosti. To vše v jednom tiny housu!

Tiny house s kuchyní ve venkovském retro stylu kombinuje dřevo a bílou barvu
Líbí se vám retro styl kuchyně a máte sympatie k mini domkům? Inspirujte se tiny housem, který svým návrhem předčil všechna očekávání.

Tiny house, do kterého se pohodlně vejde čtyřčlenná rodina
Napadlo vás, že tiny house může být i vhodným rodinným bydlením? Prohlédněte si tento house pro velkou rodinu. Jeho prostornost vás překvapí.

Sama a bez předchozích zkušeností si postavila tiny house. I když jí život házel klacky pod nohy
Tato mladá žena se rozhodla postavit si vlastní tiny house i přesto, že neměla žádné zkušenosti. Byla na vše sama. Prozradila nám cenu, materiály i popis dispozice.

Instalace a přípojky pro tiny house – možnosti a příklady provedení
V tomto článku si vysvětlíme a ukážeme, jak se v konstrukci mobilního tiny housu vedou rozvody instalací a jak se řeší jeho připojení na energie.

Luxusní tiny house pro spisovatelku má ložnicí s výhledem do 3 světových stran
Nádherný tiny house byl vytvořen na objednávku spisovatelky, která píše dětské knihy. Její nový domeček vypadá jako z pohádky!




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů