HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Tiny house

Fenomén tiny house je trendem posledních let. V této sekci se dozvíte vše o minimalistických a alternativních způsobech bydlení. Najdete zde inspiraci pro tiny housy, modulové domy, maringotky, mobilní domy a mobilheimy, kontejnerové domy, domky a chatky postavené na stromech a další nejrůznější varianty mini domků všeho druhu.


150+ tiny house domků – minimalistické bydlení na překrásných místech
Chtěli byste si postavit tiny house? V této nabité inspirační galerii najdete nejrůznější tiny housy z celého světa zajímavých tvarů, konstrukcí i materiálů. Vyberte si ten pravý pro vás.

Video: Mini chata z obytného kontejneru – má luxusní interiér i výhledy
Obytný kontejner je skvělou nízkonákladovou variantou bydlení pro lidi, kteří nepotřebují velké přepychové domy. Podívejte se na krátkou video prohlídku obytného kontejneru na skalách.

Video: Přestavba autobusu na obytný vůz poskytla 5členné rodině nový domov, cestují po celém světě
Rodina vyměnila svůj předměstský dům o rozloze téměř 914 m2 za obytný autobus o rozloze necelých 92 m2. Co jim pomohlo se přizpůsobit tak velké změně?

50+ tiny house domečků nejrůznějších stylů a tvarů – inspirujte se tím nejlepším
Top výběr těch nejlepších i nejbizarnějších miniaturních domečků z celého světa: na kolečkách, na kuřích nožkách i na vodě. Prohlédněte si pestrou galerii.

Tiny house a jeho komplikované řešení dispozice – poradíme vám, jak na to
Jestliže patří mezi vaše hobby kutilství, máte v sobě kreativního ducha, velkou dávku odhodlání, trpělivosti a v neposlední řadě toužíte po nezávislosti, přečtěte si náš článek. Slyšeli jste už o fenoménu dnešní doby – tiny housech?

Tiny house jako luxusní kempování pro náročné. Má vůbec nějaké nevýhody?
Navštivte s námi útulný tiny house a přečtěte si, co nás mile překvapilo a jestli jsme nakonec našli nějaké nevýhody malého domečku.

Lepší než byt. Lidé objevují kouzlo levného domku na kolečkách, maringotky zažívají boom
Zajímá vás, proč stále více lidí volí život na malém prostoru? Přečtěte si o výhodách maringotek a prohlédněte si bohatou galerii.

Ze staré maringotky vykouzlil útulné bydlení. Je to pro mě terapie, říká o rekonstrukci její majitel
Proměna staré maringotky v útulnou chatu v krásném Českém středohoří. Podívejte se, jak si Tomáš poradil s malým prostorem.

Petr: Mini domek místo chalupy jsme si postavili na Šumavě
Petr a Lucie se rozhodli pro moderní způsob chalupaření. Postavili si na Šumavě krásný mini domek místo chalupy a nemůžou si ho vynachválit. Prozradili i cenu.

Mladé rodině se daří v okouzlujícím bílém domečku na kolečkách
Prodali velký dům a navrhli si malý domek na kolečkách. Každý člen rodiny má své místo a všichni se cítí spokojenější.

Po matčině smrti si sourozenci postavili nádherný domek na kolečkách
Matčina smrt je po letech znovu spojila a díky tomu vznikl na Havaji krásný modrý tiny house na kolečkách. Přečtěte si silný rodinný příběh.

17letý student Radek si vlastníma rukama staví tiny house na kolečkách a plní si tak svůj dětský sen
Jak si svépomocí postavit tiny house? Přečtěte si příběh Radka, který si v 16 letech začal stavět svůj malý domek na kolečkách.

Samonosná slaměná kopule je první svého druhu na světě. Interiér si majitelé nemohou vynachválit
Jedinečná stavba od známého architekta právem budí pozornost. Její majitelé, slovenští architekti, nás nechali nahlédnout dovnitř.

Malý rustikální domek s plochou 20 metrů čtverečních slouží 5členné rodině
Minimalistický moderní domek splnil sen početné rodině. Má moderní, ale přesto rustikální design. Podívejte se, jak se pět lidí vejde na pouhých 20 metrů čtverečních.

Starý školní autobus, hasičské auto i přepravní kontejner posloužily jako základ pro minidomek
Starý přepravní kontejner, vysloužilý školní autobus, ale také podvozek hasičského auta, to jsou prostředky, které posloužily jako podvozek pro stavbu zajímavých minidomků. Prohlédněte si je zblízka.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů