HLEDEJ


ČLÁNKY ▸
KATALOG DOMŮ
FIRMY ▸
NÁSTROJE ▸

Typové domy

Hlavní výhoda typových domů spočívá v tom, že jsou levnější, rychle postavené a mají skvěle promyšlený půdorys, který vyhovuje většině rodin a běžnému chodu domácnosti. Velikosti i umístění místností jsou optimalizované pro jejich účel a zároveň se myslí i na finanční stránku věci. Typové domy tak můžou být skvělým praktickým i ekonomickým řešením nového bydlení. Vyberte si z některých oblíbených českých typových dřevostaveb. Porovnejte si jejich půdorysy i ceny a prohlédněte si pro inspiraci, jak vypadají už hotové a zrealizované domy.

Bungalov 4+kk pro mladou rodinu s dětmi komplet na klíč do 5 mil. Kč
Bungalov 4+kk je navržený v nízkoenergetickém standardu. Jeho moderní návrh vás překvapí. Prohlédněte si naši fotogalerii.

Stále hledáte cenově dostupné bydlení? Víme o typovém domě pro čtyřčlennou rodinu
Plánujete začít stavět vlastní dům a hledáte kvalitu, cenu a především inspiraci? Prohlédněte si oblíbený typový dům s dispozicí 4+kk.

Novinka na trhu – dvoupodlažní dům si Češi zamilovali. Zjistili jsme cenu na klíč
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám typový patrový dům Aneta s dispozicí 5+kk. Prohlédněte si fotky domu i jeho prakticky řešený půdorys.

Bungalov 5+kk do tvaru L s prostorným interiérem (s garáží i bez). Známe cenu
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám typový dům Savignon s dispozicí 5+kk. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

Moderní rodinný bungalov na klíč za 3,7 mil. Co všechno je zahrnuto v ceně?
Tento bungalov 4+kk je ideální variantou pro rodinu se dvěma dětmi. Odpovídá podle vás cena velikosti? Prohlédněte si jeho půdorys.

Rodinný dům (4+1) s proskleným štítem je novým hitem. Co vše je v ceně na klíč?
Hledáte ideální domov pro vaši rodinu? Představujeme vám moderní dům s proskleným štítem a dispozicí 4+1. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys. Známe jeho cenu.

Samostatně stojící bungalov na klíč (4kk) dostane i vás – benefity, cena, půdorys
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám moderní dům s dispozicí 4+kk. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

Modulový dům na klíč s proskleným čelem nabízí příjemné bydlení za super cenu
Modulový dům na klíč – půdorys, cena, popis interiéru a kdy je potřeba stavební povolení. To vše se dozvíte na jednom místě.

Cenově dostupný bungalov na klíč (77 m2) se stal oblíbeným u většiny Čechů
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám moderní dům s dispozicí 3+kk. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys. Známe cenu.

Cenově dostupný bungalov 4+kk s garáží. Plocha 126 m2 je ideální pro rodinu s dětmi
Hledáte rodinný dům, který by odpovídal vašim potřebám, prostoru i ceně? Podívejte se na návrh přízemního domu s dispozicí 4+kk.

Bungalov 4+kk do L s terasou a bohatým prostorem. Bydlet můžete do půl roku
Bungalov 4+kk je ideální variantou pro rodinu se dvěma dětmi. Odpovídá podle vás cena velikosti?

Kompaktní bungalov na klíč (63 m2) pro menší rodinu za dostupnou cenu
Hledáte bungalov za rozumnou cenu? Jste-li skromní, bude se vám tento dům menších rozměrů s dispozicí 3+kk zamlouvat. Jaká je jeho cena na klíč?

Moderní bungalov 5+kk s garáží s velkým prosklením. Známe cenu
Hledáte moderní a útulný dům, ve kterém se budete cítit skvěle? Možná jste ho právě našli. Navštivte naši fotogalerii a prohlédněte si dispozici bungalovu 5+kk.

Po moderní dřevostavbě na patro je vysoká poptávka – 3,4 mil. za dispozici 4+kk
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám moderní dům s dispozicí 4+kk. Prohlédněte si bohatou fotogalerii i jeho prakticky řešený půdorys.

Bungalov 4+kk za 3,7 milionů – jeden z deseti TOP projektů bungalovů v Česku
Hledáte ideální dům pro vaši rodinu? Představujeme vám oblíbený moderní bungalov s dispozicí 4+kk. Prohlédněte si, jak vypadá zvenku i uvnitř a prostudujte si jeho prakticky řešený půdorys. Známe aktuální cenu.




další články »« předchozí


NOVINKY E-MAILEM ZDARMA

Přihlaste se k odběru a dostávejte nejžhavější novinky:

E-MAIL
POŠLETE MI JE
Souhlas se zpracováním os. údajů